Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||
2-4 kis (kb. 10-20 cm átmérőjű) patisszon
1 bögre rizs
25 dkg darálthús, 5 dkg szárazkolbász, 8 vékony szelet szalonna, 1 tojás, 2 paradicsom, 3 fej vöröshagyma, 2 dl tejföl, zsír, pirospaprika, ételízesítő, fűszerek |
A megmosott patisszonok tetejét levágjuk és a belsejét kikaparjuk úgy, hogy a falvastagsága kb. 1 cm maradjon. A magokat eldobjuk, a kikapart húsát igen apróra összevagdaljuk. A patisszonok talpából is leszelünk egy vékony darabot, hogy szép stabilan megálljanak. A leszelt darabot is eldobhatjuk. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|